WEB stránka pre Vašu značku

Inovatívny web pre Váš úspech

Tvorba moderných web stránok

 

Ako vybrať správne e-commerce riešenie?

 

Vlna moderných web stránok

Vlastné riešenia pre Vaše podnikanie

Moderné web stránky sú dnes neoddeliteľnou súčasťou úspešného podnikania, pretože umožňujú firmám efektívne prezentovať svoje služby, osloviť širšie publikum a zároveň zlepšiť zákaznícku skúsenosť prostredníctvom optimalizovaného a intuitívneho dizajnu.

Špecializujeme na vytváranie web stránok, ktoré sú prispôsobené na mieru Vašim potrebám. Zabezpečujeme, aby každý projekt mal moderný vzhľad, bol optimalizovaný pre SEO a bol pripravený efektívne prezentovať Vašu značku či služby. Vytvárame web stránky na kľúč, čo znamená, že Vám pomôžeme so všetkým – od návrhu, ako prezentovať Vašu značku, cez vytvorenie loga, po grafický návrh stránky. Okrem toho vyberieme vhodnú doménu, webhosting, a zabezpečíme aj e-mailové adresy. Do web stránky Vám dodáme aj texty, fotky a videá, aby bol celý proces bez starostí.

Postup tvorby web stránky

Osobný kontakt a konzultácia

Tvorba modernej web stránky začína osobným stretnutím, kde detailne preberieme Vaše potreby a predstavy. Po konzultácii pripravíme cenovú ponuku, ktorá reflektuje Vašu víziu. Náš tím Vám poskytne všetky potrebné informácie a odporúčania, aby sme spoločne dosiahli čo najlepšie výsledky.

Výber a registrácia domény a webhostingu

Keď máte jasnú predstavu o svojom projekte, pomôžeme Vám s výberom vhodnej domény a zabezpečíme kvalitný webhosting. Spolu s doménou a hostingom nastavíme e-mailové adresy, aby ste mali kompletné riešenie pod jednou strechou.

Grafický návrh web stránky

Po schválení cenovej ponuky prejdeme na ďalšiu fázu – tvorbu grafického návrhu web stránky. Vytvoríme vizuálny dizajn, ktorý bude moderný, profesionálny a optimalizovaný pre rôzne zariadenia. Naším cieľom je, aby dizajn nielen vyzeral dobre, ale aj efektívne plnil svoju funkciu.

Vytvorenie web stránky

Po odsúhlasení grafického návrhu sa pustíme do samotného programovania. Používame populárne platformy ako WordPress a October CMS, ktoré umožňujú vytvoriť flexibilné a výkonné web stránky. Každý projekt je optimalizovaný pre mobilné zariadenia, aby Vaša stránka vyzerala skvelo aj na smartfónoch a tabletoch.

Odovzdanie web stránky zákazníkovi

Po dokončení vývoja Vám web stránku odovzdáme. Nejde však iba o jednoduché spustenie – postaráme sa aj o to, aby všetko fungovalo bez problémov, vrátane nastavenia emailových adries a SEO optimalizácie. Okrem toho ponúkame aj texty, fotografie a videá, ktoré dodajú Vašej stránke profesionálny vzhľad.

Tvorba moderných web stránok

Kompletný proces od návrhu po odovzdanie

Či už potrebujete web stránku pre firmu, osobný blog, e-shop alebo projekt na mieru, sme pripravení splniť Vaše požiadavky. Naše stránky sú optimalizované pre všetky zariadenia a spĺňajú všetky moderné štandardy. Tvoríme nielen pre firmy, ale aj pre jednotlivcov, pričom vždy kladieme dôraz na funkčnosť a atraktívny dizajn.

Optimalizácia web stránok

Jedným z kľúčových aspektov, ktorý robí naše web stránky úspešnými, je optimalizácia pre smartfóny a tablety. V dnešnom svete sa stále viac ľudí pripája na internet cez mobilné zariadenia, a preto je nevyhnutné, aby bola stránka plne funkčná a ľahko ovládateľná na všetkých platformách.

Aplikácie a tvorba web stránok

Okrem tvorby web stránok ponúkame aj vývoj webových aplikácií, ktoré sú integrované do Vašej stránky. Na tvorbu web stránok používame osvedčené platformy ako WordPress a October CMS, ktoré poskytujú vysokú flexibilitu, bezpečnosť a jednoduchú správu. Starostlivosť o web stránku nekončí jej odovzdaním – zaisťujeme pravidelné aktualizácie a bezpečnostné opatrenia, aby bola Vaša stránka vždy aktuálna a bezpečná.

askinto a tvorba web stránky

Výberom našej spoločnosti získate profesionálne riešenie na mieru, optimalizované pre všetky zariadenia. Sme odborníci na moderné technológie, ktoré Vám umožnia dosiahnuť skvelé výsledky. Zabezpečíme komplexný servis od návrhu po spustenie stránky, pričom sa staráme aj o SEO optimalizáciu, aktualizácie a bezpečnosť. Naše riešenia sú flexibilné, moderné a prispôsobené presne Vašim potrebám.


 

Správa domén: Čo všetko zahŕňa?

 

Kontakt na askinto

Premeňte technológie na úspech

Zaujíma Vás viac informácií? Sme tu pre Vás! askinto – Váš partner pre digitálne riešenia – Vám poskytne odpovede a odborné rady. Spojte sa s nami e-mailom, telefonicky alebo prostredníctvom kontaktného formulára.

Vaša spokojnosť je naším cieľom!

Adresa

Tolstého 5
811 06 Bratislava

Kontakt

+421 905 817 704

Email

kontakt@askinto.eu

Kontaktný formulár