registrácia a správa DOMÉN

Rýchle a spoľahlivé riešenia

Efektívne CRM riešenia

 

 

Správa domén a hosting

 

Na vlne efektívnej správy domén

Zabezpečte si svoju online prítomnosť

Správa domén a hosting sú kľúčové pre úspešné fungovanie Vašich online projektov. Naše profesionálne služby v oblasti správy domén a hostingu Vám umožnia jednoducho a efektívne spravovať Vaše webové stránky. Okrem toho si zabezpečíte stabilnú a bezpečnú infraštruktúru pre Vaše podnikanie, čo Vám poskytne neoceniteľný náskok na trhu.

Registrácia domén

Naša služba registrácie domén Vám umožní rýchlo a jednoducho získať doménu, ktorá najlepšie vyhovuje Vašim potrebám. Navyše, pomôžeme Vám vybrať ten správny názov a zabezpečíme jeho registráciu.

Hostingové služby

Poskytujeme spoľahlivé hostingové riešenia, ktoré sú prispôsobené potrebám Vášho projektu. Vďaka tomu naše servery zaručujú vysokú dostupnosť, rýchlosť a bezpečnosť Vašich webových stránok.

Technická podpora

Naši odborníci sú Vám k dispozícii, aby Vám poskytli pomoc pri akýchkoľvek otázkach alebo problémoch. S našou technickou podporou sa nemusíte obávať výpadkov alebo technických problémov.

Správa domén

Zabezpečujeme komplexnú správu Vašich domén, vrátane obnovy, presmerovania a nastavenia DNS. Okrem toho sa postaráme o všetky administratívne úkony, aby ste sa mohli sústrediť na rozvoj svojho podnikania.

Prečo si vybrať askinto?

Správa domén a hosting

Profesionálny prístup

Naša expertíza v oblasti správy domén a hostingu nám umožňuje poskytovať kvalitné služby, ktoré zodpovedajú Vašim očakávaniam. S dlhoročnými skúsenosťami v oblasti webových technológií a doménovej správy chápeme, aké dôležité je mať stabilnú a bezpečnú online prítomnosť. Náš profesionálny tím je pripravený poskytnúť Vám poradenstvo a podporu pri výbere najlepšej domény a nastavení hostingu, aby ste mohli sústrediť všetku pozornosť na rozvoj svojho podnikania.

Flexibilita a prispôsobenie

Naše služby sú flexibilné a môžeme ich prispôsobiť presne podľa Vašich potrieb a požiadaviek. Či už potrebujete zaregistrovať doménu pre osobný blog, e-shop alebo firemnú stránku, naše riešenia sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym typom projektov. Môžeme ponúknuť rôzne možnosti registrácie, ako aj hostingové plány, ktoré sú škálovateľné a prispôsobiteľné podľa rastúcich požiadaviek Vašich projektov. Naše prispôsobenie zabezpečuje, že dostanete presne to, čo potrebujete, bez zbytočných nákladov.

Dlhodobá podpora

Sme tu pre Vás nielen počas registrácie a nastavenia, ale aj počas celej doby prevádzky. Naša podpora Vám poskytne istotu, že Vaša online prítomnosť je v bezpečných rukách. Bez ohľadu na to, aké výzvy alebo otázky sa môžu objaviť, náš tím odborníkov je pripravený poskytnúť rýchle a efektívne riešenia. Naša zákaznícka podpora je k dispozícii pre Vás, aby ste mali vždy prístup k potrebným informáciám a pomoci. S nami máte istotu, že sa na nás môžete spoľahnúť aj v kritických momentoch.

Spoločne k úspešnej online prítomnosti

Ak hľadáte spoľahlivé a profesionálne služby v oblasti správy domén a hostingu, ste na správnom mieste. Naša kombinácia odbornosti, flexibility a dlhodobej podpory zabezpečí, že Vaša online prítomnosť bude úspešná a bezproblémová. Kontaktujte askinto ešte dnes a zistite, ako Vám môžeme pomôcť zabezpečiť úspešnú online prítomnosť pre Vaše projekty. S našimi službami budete mať všetko, čo potrebujete, aby ste dosiahli svojich cieľov v digitálnom svete.

 

 

Informácie

 

Kontakt na askinto

Premeňte technológie na úspech

Hľadáte odpovede na svoje otázky alebo potrebujete viac informácií? Sme tu pre Vás! askinto – Váš spoľahlivý partner v digitalizácii – je pripravený poskytnúť Vám odborné rady a riešenia. Kontaktujte nás e-mailom, telefonicky alebo prostredníctvom nášho formulára a zistite, ako môžeme podporiť Vaše potreby v oblasti IT a digitálnych riešení.

Vaša spokojnosť je naším cieľom!

Adresa

Tolstého 5
811 06 Bratislava

Kontakt

+421 905 817 704

Email

kontakt@askinto.eu

Kontaktný formulár